top of page

BOHÉMI RESORT

Krijg je al rillingen van de term resort? Geen zorgen. De term resort verwijst hier niet naar polsbandjes en een all-you-can-eat buffet, maar naar een gated community. Kleinschalig en exclusief. Een plek waar je rust, inspiratie, reflectie en ontspanning vindt.

Op Bohémi Resort kun je oneindig genieten van de rust en natuur. Het ligt op het landgoed van het authentieke Landhuis Klein Sint Michiel. 

De meeste villa's hebben een prive zwembad. Er is ook een centraal zwembad met een lounge area en een zonneterras. Begin je dag met een frisse duik, of sluit deze af met een zelfgemaakte cocktail aan de bar bij het zwembad.

De huizen staan tussen de eeuwenoude bomen en naast de Saliña van Boca Sami met haar exotische roze flamingo’s. De omringende natuur is beschermd natuurgebied met bijzondere flora en fauna. Je waant je in een andere wereld tussen de kleurrijke vogels.

Image by Kyaw Tun

Nieuwsgierig?

Bekijk de villa's voor meer informatie en beschikbaarheid.

Ben je op zoek naar een prachtige vakantievilla, weg van de drukte van Jan Thiel en toch centraal gelegen? Dan is één van de bijzondere designvilla's van Bohémi iets voor jou.

Niet zomaar een vakantiehuis. Een verblijf in een exclusieve Bohémi Villa is een ervaring op zich. Geschiedenis, natuur en het authentieke Curaçaose leven komen samen op de plantage van het historische landhuis Klein St. Michiel. Uitzicht over een beschermd natuurgebied. Omringd door eeuwenoude bomen. Toegezongen worden door de trupiaal. Een flamingo als buurman. Douchen onder de sterrenhemel. In een Bohémi villa ervaar je een oase van rust en ben je toch dichtbij de stad.  

Jouw villa is van een exclusief design met een moderne Caribische uitstraling. De villa's zijn allemaal onder architectuur gebouwd.

DE VILLA'S VAN BOHÉMI

INVESTEER IN DUURZAAMHEID

Buiten HB_edited.jpg

Recycle

Op het Resort zijn verschillende recycle-bakken van Green Force Curaçao. Op Curaçao wordt steeds meer afval gescheiden. Er zijn een aantal organisaties die hier mee bezig zijn. Wij werken daar natuurlijk graag aan mee, om de natuur zo mooi mogelijk te houden en samen ons best te doen een positief verschil te maken. Via Green Force Curaçao kunnen wij plastic PET flessen en aluminium blikjes van onszelf en gasten recyclen. Hier zijn we dan ook heel blij mee!

De villa’s worden gebouwd met duurzame bouwmaterialen en volgens Europese normen. De keukens, inbouw apparatuur en het sanitair zijn afkomstig uit Europa. 

Elektriciteit middels zonnenpanelen

Sinds november 2022 is het gelukt om zonnepanelen te plaatsen op het dak van Villa Peace. Dit is onze eerste energie-neutrale villa. De test met zonne-energie pakt goed uit. Daarom zijn inmiddels zo veel mogelijk villa’s op het resort van zonnepanelen voorzien. Ondanks het gebruik van hernieuwbare energie, moedigen we mensen aan zuinig om te gaan met stroom. Onder andere door de airco uit te zetten als je weg bent. Ook vanuit Bohémi zelf zijn stappen ondernomen zoals zuinigere elektrische apparaten en led verlichting.

Water

Naast het gebruik van zonnepanelen, wordt er voor de tuinen gebruik gemaakt van putwater. Dit houdt in dat het water met een pomp uit de grond wordt gehaald.

Het leidingwater is van hoge kwaliteit en uitstekend te drinken.

bottom of page