top of page
Image by Kyaw Tun

OMGEVING

Ontdek waarom Sint Michiel en het naastgelegen Boca Sami de ideale vakantiebestemming op Curaçao zijn.

Een ideaal klimaat

Curaçao ligt buiten het orkaangebied en heeft daarom een ideaal klimaat met het hele jaar door temperaturen rond de 30 graden celcius.

Curaçao telt bijna 200.000 inwoners met meer dan 50 verschillende nationaliteiten. De officiële eerste taal is Papiaments. Bo no ta papia papiamantu? De meeste mensen op het eiland spreken daarnaast ook Nederlands, Spaans, Engels en in veel gevallen zelfs alle drie de talen.

cas-abou.jpg

Het beste wat Curaçao te bieden heeft

Wandelen, winkelen, cultuur, stad en een rijke hoeveelheid aan sportieve activiteiten op en onder het water en aan land. Curaçao heeft voor ieder wat wils.

 

Jouw villa is ideaal gelegen. Sint Michiel bied je namelijk  het beste van wat Curaçao te bieden heeft: Een centrale locatie, onaangetaste natuur en het authentieke Curaçaose leven.

carnival2.jpg

Een oase van rust dichtbij de stad
 

In de directe omgeving van jouw Bohémi villa kun je heerlijk wandelen, mountainbiken, paardrijden en hardlopen door de bossen en rondom de zoutpannen. Dichtbij bevinden zich de tropische witte stranden van Kokomo Beach en Blauw Baai. In het schilderachtige Boca Sami eet je de verste vis van het eiland.

De golfcourse van Blue Bay is zo goed als naast de deur en Boca Sami is het thuis van een aantal van de beste duikshops van het eiland.

Wie de drukte van de stad wil opzoeken is binnen zo'n 10 minuten rijden in de historische hoofdstad Willemstad met de kleurrijke gevels, musea en vele bars, restaurants en winkels.

Image by Bruno van der Kraan
bottom of page